Kosteuskartoitus

Kosteuskartoitus

kosteuskartoitus asve-san

Kosteuskartoitukset vesivahingon yllättäessä ja kosteuskartoitusraportti

Ensin kartoitamme vesivahinkotapauksissa vahingon laadun ja sen laajuuden. Samalla suoritamme tarvittavat kosteusmittaukset. Rakenteiden materiaalin lisäksi se, kuinka pitkän ajan vesi on ollut rakenteissa, vaikuttaa siihen paljon kosteutta niihin on imeytynyt ja kuinka syvälle vesi on ehtinyt tunkeutumaan. Esimerkiksi rakenteiden heikentyminen, homeen kasvu ja korroosio ovat usein merkittävämpiä kuin itse vahinko. Ole siis viipymättä yhteydessä meihin huomatessasi vesivahingon, olemme täällä sinua varten kaikkina vuorokauden aikoina!

Laadimme kosteuskartoituksesta kirjallisen kosteuskartoitusraportin. Kosteuskartoituksen perusteella pystymme arvioimaan vaadittavat korjaustyöt ja niiden mahdollisen keston.

Kartoitusraportissa ehdotetut jatkotoimenpiteet, kuten esimerkiksi märkien rakenteiden ja tunnistettujen kosteusvaurioiden kuivaus perustuvat ammattitaidolla suoritetun kosteuskartoituksen tuloksiin.  

Mikäli vesivahinko, kosteuskartoitus ja kosteuskartoituksen hinta mietityttävät sinua, ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin kerromme sinulle lisää!

Purkutyöt ->